divendres, 27 de maig de 2011

Llagostins amb "gabardina" de pollastre i salsa de soja

Aqui teniu una altre recepta per a la dieta Dukan, però que evidentment pot menjar tothom, l'he tret del blog de xonia i és un plat totalment indicat per a qualsevol tipus de dieta. És un plat senzill i ràpid de fer alhora que deliciós.
Ingredients(1 persona):
6 llagostins
1 pit de pollastre gros filetejat
3 grans d'all
julivert
nou moscada
sal
pebre
salsa de soja
Agafem els llagostins, els treiem el cap, pelem i reservem. En un morter piquem l'all amb el julivert fins obtenir una pasta. Salpebren els filets de pit de pollastre i hi posem una mica de la pasta d'all i julivert. Agafem un llagostí i l'emboliquem amb el filet de pit de pollastre, deixant la part exterior la que hi hem posat la pasta d'all i julivert i hi posem un escuradents perquè no se'ns obri. En una safata amb una mica d'oli hi posarem els llagostins i enfornarem uns 12-15 minuts a 180-200º procurant que se'ns enrosseixin però que no se'ns cremin. Un cop llestos treurem els escuradents i els servirem acompanyats d'una mica de salsa de soja.

dijous, 26 de maig de 2011

Pastís de formatge

Un postre molt senzill i fàcil, jo l'he fet seguint les indicacions de Dukan però us l'he adaptat per a la resta ;). És sorprenentment lleuger i es pot menjar tant per esmorzar, berenar o com a postre. Espero que us agradi.
Ingredients:
100 gr formatge tipus philadelphia
4 formatgets
1 iogurt natural
125 gr llet sencera
2 cullerades de maicena
2 ous
2 cullerades de sucre
1 sobre de gasificant
En un bol hi posarem tots els ingredients i ho batrem fins obtenir una mescla homogènia. Posarem la barreja en un motlle de silicona i enfornarem uns 45 minuts a 170º. Si veiem que se'ns torra massa de la part de sobre hi posarem un tros de paper d'alumini. No obrirem el forn abans dels 30 minuts. El pastís estarà llest quan al punxar-lo surti sec.

dimecres, 25 de maig de 2011

Salmó especiat al forn amb salsa de iogurt i curry

Sempre he menjat el salmó fumat i mai m'havia cridat l'atenció de comprar-lo fresc i cuinar-lo fins que ja fa uns dies una amiga em va dir que era super bo i molt ràpid de fer. O sigui que dit i fet em vaig posar mans a l'obra. La recepta original porta també un llit de patates, però com que no tenia massa temps vaig decidir fer-lo sense. Tantmateci el salmó no portava tantes especies i no portava tampoc la salsa de iogurt qque va ser improvisada.
Ingredients (1 persona):
2 trossos de llom de salmó 
1 ceba petita
1/2 llimona
julivert
sal pebre
herbes provençals (o les que volgueu)
Per la salsa:
1 cullerada de iogurt natural
1 cullerda de formatge tipus philadelphia
curry
sal
orenga
alfàbrega

Tallem la ceba a tires i la posem al fons d'una safata pel forn  fent de llit del salmó que hi posarem a sobre. Seguidament tallem la llimona en mitges llunes i les posarem sobre la llimona, banyarem amb un gotet d'aigua i un rajolí d'oli i salpebrem. Enfornem durant uns 20 minuts a 180º, fins que veiem que la ceba s'estova una mica. Salpebrerem el salmó i especierem amb les herbes provençals, i el posarem sobre la ceba i la llimona. Enformen uns 10 minuts i el servirem calent. Per fer la salsa barrejarem tots els ingredients i en posarem una mica al plat per acompanyar el salmó.

dissabte, 21 de maig de 2011

Sopar girl's night in gentilesa de Braun per les Supernenes


Finalment va arribar el dia esperat, el dijous 19 de maig, un gran dia ja que també va ser el meu aniversari. Jo vaig estar durant el dia anterior i tot el dijous amb els nervis a flor de pell, tenia por a que no sortís com m'esperava, que no vinguéssim i ens trobéssim amb un pam de nas, jo que sé. A mesura que s'apropava l'hora acordada, les 19'30 cada cop estava més nerviosa. Per un problema de logística no van arribar fins les 20'00, o sigui que ja us podeu imaginar el panorama, ja erem 3 supernenes i jo histèrica, je je je. Van arribar i en un tres i no res van parar la taula tal i com si estiguéssim en un restaurant, no ens van deixar fer res de res, va ser una situació molt extranya. El centre de taula era molt original i bonic.


A partir de les 20'30 van començar a arribar la resta de les Supernenes, aqui les teniu

                           la Marta                                   una servidora                          



la Marta i la Montse             La Glòria i la Núri
 

  

L'Olga, la Caroline i la Tània


 El grup al complert

Vem quedar impressionades de la presentació i la posada en escena de tot plegat, la cosa prometia.
Un cop vam ser totes ens van fer una breu benvinguda i ens van explicar com aniria tot plegat. Vem pendre posicions dels nostres seients i com a regal vem rebre un devantal amb el motiu del sopar i uns tovallons. Ja estava tot a punt per començar!!!!!
Primer ens van servir un cocktail Fusión de Mojito, esstava boníssim i era tant suau que entrava la mar de bé, je je je.


Preparant-nos el Fusión de Mojito
 

 Les Supernenes amb el seu Mojito.
Ja estavem llestes pel primer plat, de tant en tant ens arribava una oloreta desde la cuina que ens feia preveure que el que en servirien estaria boníssim, unes broquetes de llagostins amb salsa agredolça. Els llagostins estaven arrebossats amb quicos i la salsa agredolça portava un toc de mostassa, deliciós.


El cambrer estava en tot, no deixava res a la sort, quan alguna de les copes estava a punt de quedar-se buida, venia de seguida i ens la tornava a omplir, van ser detallistes i atents, la presentació va estar feta amb molt bon gust.

El segon plat no va ser menys espectacular, un magret d'ànec als fruits vermells amb puré de castanyes. La cocció va ser al seu punt, i els anava fent al moment de dos en dos, així que totes vem poder menjar-lo calent, una passada.


Podreu veure que vam ser bones minyones i vem deixar els plats ben nets.


La sobretaula va ser immillorable

I ara els postres, una mousse de xocolata blanca sobre cruixent de galeta i xocolata. Un contrast i barreja de sabors que no havia tastat mai, una recepta que segur que faré i això que la xocolata blanca no m'agrada.


I per arrodonir la nit un cocktail de comiat, el Cosmopolitan i maduixa, deliciós mireu si em va agradar que en van caure dos, je je je.


Dues de les supernenes van voler emular a les nois de Sexo en Nueva York i no tenen res a envejar a les protagonistes de la sèrie, mireu quin glamour.



En definitiva va ser un dia genial i una nit inoblidable, amb la millor companyia i desitjant repetir-ho i esperant posant en pràctica les receptes dels plats que ens van servir. 
 
Gràcies noies i gràcies a Braun per haver-nos donat l'ocasió de poder gaudir d'un sopar tant especial.
Amunt les Supernenes!!!!

divendres, 20 de maig de 2011

Plagi de receptes y fotografies!!!!




Doncs si, jo em pensava que això a mi no em passaria, ja que només sóc una aficionada i apassionada de la cuina. No sé quin benefici pot tenir, bueno si, fer un bloc sense treballar, agafant d'aqui i d'allà i posar-hi floretes per fer-lo atractiu però ja està. No entenc com una persona que se suposa ha de compartir una afició, en aquest cas de la cuina, faci aquestes coses. En el poc temps que fa que estic per aqui m'he trobat amb molt bona gent amb la que s'ha creat molt bona sintonia, ja sigui blocaires o aficionats a la cuina. És molt trist topar-se amb aquestes coses. La persona de la que us parlo és una tal Merce del bloc Puchero y sartén, és de Cordoba. Potser es deuria pensar que no la descubririen, ves a saber. Mentres escric aquestes línies a retirat les receptes del seu bloc. He d'agrair a la Sonia que m'hagi avisat i m'ha posat en alerta d'aquests fets, ja que jo no en tenia ni idea. En fi, és el que hi ha, espero no haver de topar-me gaires vegades amb aquestes coses, ja que no és gens agradable.