diumenge, 27 de novembre de 2011

Pastís Rayo Mcqueen


Aqui teniu aquest dolç pastís i que va causar sensació a la festa on va anar. Estic molt satisfeta d'aquest pastís. La base del pà de péssic porta un farciment de melmelada de fruits vermells i la cobertura de crema de xocolata.

Galetes personalitzades


Aquestes galetes van ser un encàrrec per una festa d'aniversari on la temàtica era el cotxe rayo mcqueen, així que vaig pensar que el millor era que tingués tonalitats vermelloses. Sobre la galeta hi ha una capa de fondant i a sobre una fotografia impresa en paper d'arròs i delineada amb glassa. Un cop la glassa està ben seca només cal embolicar-la i deixar-la ben bonica per deixar a tothom bocabadat. 
Animeu-vos, són un regal molt original, sobretot per aquestes festes donaran un toc d'originalitat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

divendres, 18 de novembre de 2011

Regals originals per aquestes festes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 




Ara que s'acosta el nadal hi haurà que no sabrà que regalar, que se li han acabat les idees, doncs que us sembla unes galetes ben nadalenques, ja sigui en fondant, glacejades o millor, personalitzades amb paper d'arròs imprès amb una foto divertida o simplement amb un missatge desitjant unes bones festes o el que vosaltres volgueu. O unes cupcakes ben divertides i acolorides.
No deixeu passar la oportunitat de donar un toc d'originalitat als vostres regals i totalment artesanes. 
S'envien a qualsevol lloc!!!!
Tanmateix si per aquestes dates no voleu cuinar o no us voleu complicar la vida També faig menús festius, així com pica-piques, aperitius etc.
No dubteu a preguntar si teniu algun dubte.

dimarts, 15 de novembre de 2011

Ha arribat el regal del meu AIG (Amic Invisible Gastronòmic)


Estic molt emocionada, je je je, semblo una nena petita, bé, em sembla que mai he deixat de ser-ho. Ja fa unes setmanes us vaig explicar que m'havia decidit a participar a l'amic invisible gastronòmic. Al principi ho vaig fer amb una mica de reserva, ja que era a nivell mundial i no sabia ben bé qui em podia tocar i quins gustos tindria. Però vaig pensar, realment l'objectiu de tot plegat és passar una bona estona preparant els regals i conèixer gent nova, així que endavant.
Tot just avui quan sortia al migdia a recollir a la jana, mentres tancava la porta del carrer, s'ha parat un cotxe de correus davant de casa i diu, Meritxell? Si sóc jo. Doncs porto un paquet. I jo ualaaaaaaaaaaaaaaaa ja ha arribat. L'he entrat dins el cotxe i anava cap a l'escola pensant, quines ganes d'obrir-lo ja!!!!!!!!!!!!!.
La meva baldufa m'ha ajudat a obrir-los tenint molt clar que no eren per ella, ja ja ja ja. Però és que li encanta desembolicar paquets. No m'enrotllo més, aqui us deixo els detallets que m'ha enviat la Juana desde Cartagena.
Moltes Gràcies Juana, els regals no es que m'hagin agradat, sino que m'han encantat, son genials!!!!!!!



Quatre bossetes molt ben embolicades i etiquetades amb boletets de sucre,
mini cors de sucre, anís estrellat i cardamom verd.
 

Uns motlles de paper per fer magdalenes i un biberó de cuina.
 
Una safata elevada per pastissos i tot allò que es vulgui.

  


Uns motlles de paper per bombons, mini magdalenes i 
per servir unes tartaletes amb motius nadalencs.



I per mi el que ha estat el regal estrella, un motlle de silicona per fer pastissets amb motius nadalencs, una mica més i embogeixo quan l'he vist, je je je. 
Quines ganes d'estrenar-lo, i també la resta de cosetes.

diumenge, 13 de novembre de 2011

Estofada de porc amb patates (olla ràpida)


Ara que comença una miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiica el fred vénen de gust aquest plats i la ventatge de disposar d'una olla ràpida ha escursat molt el temps d'elaboració sense reduir la qualitat del plat.

Ingredients (4 pers):
500 gr de porc per fer estofada tallada a daus.
1 ceba grossa
3 pastanagues
3 patates grosses o 5 mitjanes
2 tomàquets madurs
1 got de manzanilla
llorer
pebre
sal
romaní
oli d'oliva verge extra

Per començar enfarinarem la carn i enrossirem amb una mica d'oli. Un cop sigui rossa hi afegirem la ceba ben picada. Quan comenci a tornar-se transparent afegirem el vi i deixarem reduir uns 4 o 5 minuts. Tot seguit hi afegirem la pastanaga picada, el tomàquet pelat i tallat a daus i la resta de les espècies i deixarem coure uns 10 minuts. Si veieu que queda massa séc hi afegiu una mica més d'oli. Partirem les patates i les posarem a l'olla.  Afegirem aigua fins a cobrir els ingredients. Tancarem l'olla, apujarem el fóc i un cop comenci a xiular comptarem 15 minuts i ja tindrem una estofada boníssima.

Mini Magdalenes amb pernil ibèric i formatge / Pernil dolç i formatge


Feia temps que volia provar de fer magdalenes del llibre que em van regalar d'en Xavier Barriga, però aquest cop les volia fer salades. La que vaig fer no surt al llibre, però la base és la mateixa, així que aqui us la deixo i us la recomano que la proveu.
Ingredients(per unes 30 mini magdalenes):
3 ous
100 gr de sucre
60 ml de llet sencera
220 ml oli d'oliva extra
210 gr farina per reposteria
5 gr llevat royal
5 gr de sal
100 gr de formatge ratllat variat
50 gr de pernil dolç en daus
50 gr de pernil ibèric en trossets petits

Batrem els ous juntament amb el sucre posant la batedora a velocitat màxima. Un cop tinguem una mescla esponjosa reduim la velocitat i afegim la llet, seguidament l'oli sense parar de batre. Tot seguit afegirem la farina junt amb la sal i previament tamissada. Un cop tinguem la massa homogènia augmentarem la velocitat de la batedora al màxim un altre cop. Posarem la massa en un bol i taparem amb un drap. Deixarem reposar a la nevera mínim una hora, però es recomana deixar-la d'un dia per l'altre. 
Quan haguem de fer les magdalenes pre-escalfarem el forn a 250º.
Agafarem la massa de les magdalenes i batrem energicament a mà. Posarem la massa en una màniga pastissera. Posarem només una mica de massa als motlles, seguidament a unes quantes hi posarem uns dauets de pernil dolç i en unes altres els tallets de pernil ibèric. 

 

Acabem d'omplir els motlles sense arribar a passar de 3/4 de la seva capacitat. Acabarem les magdalenes posant-hi una mica de formatge ratllat per sobre i coronant-les amb dauets de pernil dolç i de pernil ibèric. 


Enfornarem uns 15 minuts a 210º.

 

Pica-Pica i pastissos per festa d'aniversari


Ja sé que vaig una mica tard, però és que em falten hores!!!!!!!!!!!!!!!! Aqui teniu una petita mostra del pica-pica i pastissos que em van encarregar per una festa d'aniversari.

  

Assortiment composat per:
 







 Per rematar la festa, aquests dos pastissos: