Aqui teniu uns pastissets per aquells que els agrada celebrar el Sant Valentí. Es tracta d'uns pastissets molt flonjos amb un lleuger toc de nata i amb un saborós cor de xocolata fondant. Deliciosos i ideals per a qualsevol ocasió, uns postres romàntics un berenar diferent, el que volguem.
Ingredients (uns 16 pastissets)
175 gr de farina de repostería
125 gr de sucre
125 gr d'oli de girasol
8 gr llevat royal (1/2 sobre)
50 gr de nata per muntar
3 ous mitjans
100 gr de xocolata fondant
1/2 culleradeta aroma (el que volgueu, jo he fet servir de flors de taronger)
Preparació:
En un bol hi posarem els ous juntament amb el sucre, i batrem fins que els ous doblin el volum. Seguidament afegim la nata i després l'oli de girasol. Seguim batent fins que quedin ben integrats els ingredients. Ara hi posem l'aroma i la farina i el llevat que prèviament haurem tamissat.
Taparem amb un drap i deixarem un mínim de 30 minuts a la nevera.
Un cop passat aquest temps agafarem un motlle de silicona hi hi posarem un cullerada de massa de pastissetsi a sobre una cullerada de xocolata fondant, que haurem desfet amb anterioritat, ja sigui al bany maria o al microones. No cal posar més massa de pastisset ja que al pujar la massa quedarà per sobre de la xocolata.
Posarem al forn que ja tindrem calent uns 15 minuts a 180º, depenen del forn potser us caldrà una mica més.
Un cop cuits els deixarem refredar una mica sobre una reixeta i ja els tindrem llestos per disfrutar!
1 comentari:
Uhmmmm!!! Nata i xocolata, una combinació deliciosa!! M'encanta......
Petonets
Publica un comentari a l'entrada