dilluns, 16 de maig del 2011

Pollastre al curry II

He fet una altra variació de la recepta, trobo que amb el iogurt queda la salsa més amorosa. El pollastre queda molt tou i tant bo que quan en menges un tros, ja no pots parar!
Ingredients (2-3 persones)
3 pits de pollastre
1 iogurt natural
sal
all en pols
curry al gust
julivert
Tallarem els pits a daus, salarem  i saltejarem a una paella, a mitja cocció hi afegirem el julivert i l'all en pols. Quan el pollastre ja sigui quasi cuit hi posarem el iogurt barrejat amb el curry. Remenarem fins que obtinguem una salsa cremosa. En cas que us quedés una mica líquida hi podeu posar una mica de maicena dissolta en una mica d'aigua freda. Remenarem una mica més i en 5 minutets ja el tindrem llest.

3 comentaris:

Petita cuina ha dit...

A mi m'encata el curry...
Una llàtima que apenas el puc tastar, el meu marit es una mica fastigós per el menjar i moltísimes coses ja ni les preparo...(es lo d sempre, cuinar només per si mateix sempre fa mandra :(.

Pst, spt... m'enporto un troçet;)
Petons!!

La Magia de Sonia ha dit...

HOLA.... TE ESCRIBO PARA DECIRTE QUE TE HAN PLAGIADO TU RECETA DE FLAN DE TURRON (INCLUIDA LA FOTO) EN EL BLOG PUCHERO Y SARTEN. ESTA SEÑORA SE DEDICA A COGER LAS RECETAS Y LAS FOTOS DE LA GENTE Y LAS PUBLICA COMO SI FUERA ELLA LA COCINERA. SOMOS MUCHOS LOS AFECTADOS INCLUIDA YO ..... TU RECETA PLAGIADA ESTA EN EL APTO POSTRES Y REPOSTERIA DEL BLOG QUE TE COMENTE ANTES. SUPONGO QUE NO LE HAS DADO PERMISO ...... QUE INDIGNANTE. BUENO UN BESITO Y TE INVITO A VISITAR MI BLOG CUANDO QUIERAS. SONIA

La Magia de Sonia ha dit...

hola..... la receta tuya de empanadillas de tortilla de patatas con cebolla tambien te la han plagiado y la foto. el blog es puchero y sarten