dissabte, 21 de maig del 2011

Sopar girl's night in gentilesa de Braun per les Supernenes


Finalment va arribar el dia esperat, el dijous 19 de maig, un gran dia ja que també va ser el meu aniversari. Jo vaig estar durant el dia anterior i tot el dijous amb els nervis a flor de pell, tenia por a que no sortís com m'esperava, que no vinguéssim i ens trobéssim amb un pam de nas, jo que sé. A mesura que s'apropava l'hora acordada, les 19'30 cada cop estava més nerviosa. Per un problema de logística no van arribar fins les 20'00, o sigui que ja us podeu imaginar el panorama, ja erem 3 supernenes i jo histèrica, je je je. Van arribar i en un tres i no res van parar la taula tal i com si estiguéssim en un restaurant, no ens van deixar fer res de res, va ser una situació molt extranya. El centre de taula era molt original i bonic.


A partir de les 20'30 van començar a arribar la resta de les Supernenes, aqui les teniu

                           la Marta                                   una servidora                          



la Marta i la Montse             La Glòria i la Núri
 

  

L'Olga, la Caroline i la Tània


 El grup al complert

Vem quedar impressionades de la presentació i la posada en escena de tot plegat, la cosa prometia.
Un cop vam ser totes ens van fer una breu benvinguda i ens van explicar com aniria tot plegat. Vem pendre posicions dels nostres seients i com a regal vem rebre un devantal amb el motiu del sopar i uns tovallons. Ja estava tot a punt per començar!!!!!
Primer ens van servir un cocktail Fusión de Mojito, esstava boníssim i era tant suau que entrava la mar de bé, je je je.


Preparant-nos el Fusión de Mojito
 

 Les Supernenes amb el seu Mojito.
Ja estavem llestes pel primer plat, de tant en tant ens arribava una oloreta desde la cuina que ens feia preveure que el que en servirien estaria boníssim, unes broquetes de llagostins amb salsa agredolça. Els llagostins estaven arrebossats amb quicos i la salsa agredolça portava un toc de mostassa, deliciós.


El cambrer estava en tot, no deixava res a la sort, quan alguna de les copes estava a punt de quedar-se buida, venia de seguida i ens la tornava a omplir, van ser detallistes i atents, la presentació va estar feta amb molt bon gust.

El segon plat no va ser menys espectacular, un magret d'ànec als fruits vermells amb puré de castanyes. La cocció va ser al seu punt, i els anava fent al moment de dos en dos, així que totes vem poder menjar-lo calent, una passada.


Podreu veure que vam ser bones minyones i vem deixar els plats ben nets.


La sobretaula va ser immillorable

I ara els postres, una mousse de xocolata blanca sobre cruixent de galeta i xocolata. Un contrast i barreja de sabors que no havia tastat mai, una recepta que segur que faré i això que la xocolata blanca no m'agrada.


I per arrodonir la nit un cocktail de comiat, el Cosmopolitan i maduixa, deliciós mireu si em va agradar que en van caure dos, je je je.


Dues de les supernenes van voler emular a les nois de Sexo en Nueva York i no tenen res a envejar a les protagonistes de la sèrie, mireu quin glamour.



En definitiva va ser un dia genial i una nit inoblidable, amb la millor companyia i desitjant repetir-ho i esperant posant en pràctica les receptes dels plats que ens van servir. 
 
Gràcies noies i gràcies a Braun per haver-nos donat l'ocasió de poder gaudir d'un sopar tant especial.
Amunt les Supernenes!!!!

2 comentaris:

MERI ha dit...

Ostres quina passada! i quina enveja! Ah i tb moltes felicitats! de part d'una altra Meri.

Mon ha dit...

Nena, com no sigui que la base de salsa gaucha porti mostassa, això a la recepta brilla por su ausensia!!! Aquesta setmana aniré a comprar els ingredients per fer-ho a casa!!! Quina nit més estupenda!!!!!