dilluns, 13 de juny del 2011

Gotets de pastis de formatge "al revés"


Us pot semblar extrany el nom de la recepta, però si us fixeu bé amb el resultat és ben bé com un pastís de formatge amb fruits vermells però amb la base a la part superior i no a sota. Un postre increíblement ràpid i fàcil alhora que molt refrescant. Tenia convidats a casa i volia fugir del típic pastís per tallar, i vaig obtar per aquestes porcions individuals. Aquesta recepta la vaig treure de la pàgina web directo al paladar.

Ingredients (4 persones)
200 gr fruits vermells
250 gr de formatge batut o formatge tipus philadelphia
2 ous
250 ml de llet sencera
250 ml de nata per muntar
100 gr de sucre
50 gr de maicena
15 galetes tipus maria 
100 gr de mantega
Primerament prepararem la crema de formatge. En un cassó hi posarem, la nata, la llet, el sucre i ho escalfem. En un bol apart batem els ous juntament amb la maicena i reservem. Un cop arrenqui el bull, retirarem del foc i afegirem els ous batuts i remenarem fins que la crema espessi. Afegim el formatge cullerarda a cullerada procurant que s'integri bé a la crema i deixarem refredar. Triturem les galetes i fondrem la mantega al microones. Amb l'ajuda d'una cullera o forquilla barrejarem bé la mantega amb les galetes procurant que quedi com una pasta.
Ara només ens cal muntar el postre, agafarem uns gots originals o fins i tot podrien ser copes de cava i hi posem uns 50 gr de fruits vermells al fons, a sobre la crema de formatge i per coronar aquest postre, la pasta de la mantega amb les galetes i ja tenim un postre, senzill, ràpid i deliciós. El deixem refredar a la nevera, queda millor d'un dia per l'altre.

4 comentaris:

MalúPresumida Cocinandoentreharina ha dit...

T'ha quedat genial aquest postres!! Besets!!!

Visc a la Cuina ha dit...

Un postre ben original!

Núria ha dit...

I ben bo!!

Gonzalo ha dit...

mol be! una buena receta y original, aunque confieso que suelo caer en la tentación de comprar todos los ingredientes en carritus.com para ahorrar, ehh a mi me gusta, y tu receta exquisita.