dijous, 29 d’abril del 2010

Pastís vegetal o d'estiu

Una altra manera de menjar amanida i ben fresqueta per l'estiu. A mi m'encanta i sempre que puc la faig fins i tot com a plat únic. 
Ingredients:
12 llesques de pa de motlle sense crosta
1 enciam (jo el faig servir del tipus iceberg)
2 tomàquets
Palets de cranc o surimi
gambes pelades cuites
una llauna de tonyina en oli
3 ous durs
Salsa rosa
Maionesa

En un bol hi posem una mica de surimi, les gambés, la tonyina ben escorreguda, el tomàquet trocejat, dos ous durs trocejats i l'enciam tallat ben petit.
Ho barregem tot molt bé, i hi afegim la salsa rosa al gust, jo no en poso massa, lo just perquè lligui tot una mica. Agafem un motlle d'aquests tipus rustidera i posem 4 llesques de pa, posem una part de la barreja i ho extenem, posem 4 llesques més i la resta de la barreja, ho acabem amb les altre 4 llesques. Agafem maionesa i l'extenem per sobre amb la finalitat de que l'enciam que hi posem a sobre i als costats se'ns enganxi bé. Decorem amb unes olives, surimi i l'altre ou.