dimarts, 28 de setembre de 2010

Pastís de carbassó i formatge



Ja feia molts dies que no feia res salat i a través d'un altre blog de cuina he trobat aquesta recepta, que l'he trobat molt interessant, ja que menges verdura d'una manera una mica diferent i a més és molt fàcil de fer.

Ingredients:
2 carbassons mitjans 
1 ceba mitjana
3 ous
formatge en làmines (jo he fet servir havarty)
un grapat de pinyons 
oli d'oliva
pebre negre, sal
una mica de llet sencera

Per començar tallarem la ceba i els carbassons a làmines, si pot ser amb mandolina millor, i ho posarem en un recipient apte pel microones. Hi posarem per sobre una mica d'oli d'oliva i ho posarem al microones uns 8 minuts a màxima potència.
Un cop passat aquest temps, amb l'ajuda d'una cullera ho barrejarem tot, hi posarem els pinyons, la sal i el pebre i seguirem remenant.



En un bol batrem els ous amb la llet. Seguidament agafarem un motlle, millor que sigui de silicona i anirem posant capes, primer de verdura, després de formatge i així fins acabar la barreja de verdures.
Ho posarem al forn prèviament escalfat entre 20 i 30 minuts a 200º o fins que veiem que hagi quallat l'ou.
Un cop cuit només ho hem de desmotllar i servir, calent, a temperatura ambient o fred. Com més us agradi