Ingredients:
250 gr. de Cava
75 gr. de Sucre
12 gr. de súc de llimona
3 rovells
4 fulles de gelatina
400 gr. de Nata per muntar
75 gr. de Sucre
12 gr. de súc de llimona
3 rovells
4 fulles de gelatina
400 gr. de Nata per muntar
una mica de xocolata amb llet
una mica de xocolata negre
Per començar batrem la nata fins que agafi una consistència sèmi-dura i reservarem a la nevera. Hidratarem la gelatina amb aigua freda. En un cassó hi posarem el cava, la llimona, el sucre i els rovells, ho courem a foc lent remenant sovint. Quan veiem que comença a espessir retirarem del foc i hi posarem una a una les fulles de gelatina i remenarem fins que es disolguin bé. Deixarem entibiar la mescla i ho afegirem de mica en mica a la nata i remenarem amb moviments suaus i envolvents. Un cop tinguem una crema homogènia ho anirem posant en els recipients on després s'hagi de consumir, reservarem a la nevera unes 2 o 3 hores i ja el tindrem. Si voleu donar aquest toc de xocolata, només haureu de desfer-la i deixar-la refredar sobre paper sulfuritzat, d'aquesta manera serà molt fàcil que es desprengui del paper.
3 comentaris:
i ... ja se sap que en una celebració com cal, el cava no hi pot faltar,i aquest mousse no té desperdici...
felicitats a la parella..... i a la cuinera!!
Una abraçada
Aquests ingredients per quantes persones
Aquestes quantitats son per 4-5 persones.
Publica un comentari a l'entrada