I ara toca escalfar motors per la pascua, començant a fer proves per la mona. Fa temps que em van regalar un llibre de pastissos i que feia molt que no tornava a mirar, buscant vaig veure aquesta recepta de magdalenes, em va cridar l'atenció per la manera de fer-les, ja que és molt diferent a les que havia fet fins ara. La magdalena de moca sense nata està bona, però la nata muntada li dóna un gust espectacular i el gust final del bombonet, ja no us dic res. Per les mesures que us poso surten unes 20 magdalenes.
Ingredients:
2 culleradetes de café soluble
100 gr de mantega
100 gr sucre blanc
1 cullerada de mel
250 ml d'aigua
225 gr de farina de reposteria
8 gr llevat royal
2 cullerades de cacau
1 culleradeta de bicarbonat
3 cullerades de llet
1 ou gros
Per la cobertura
nata montada
cacau en pols
bombons
En un cassó hi posarem la mantega, el café, el sucre, la mel i l'aigua i ho escalfarem. Quan veiem que el sucre s'hagi dissolt, pujarem el foc i deixarem que bulli uns 5 minuts. Posarem la mescla en un bol i deixarem refredar. Un cop s'hagi refredat una mica, afegirem la farina, el cacau i el llevat tamissats i batrem. Disoldrem el bicarbonat amb la llet i també ho afegirem a la massa així com l'ou batut. Batrem amb les barilles fins obtenir una massa homogènia. repartirem la massa en els motlles de magdalenes, els omplirem unes 3/4 parts.
Enfornarem les magdalenes uns 15 o 20 minuts a 180º. Un cop cuites les deixarem refredar sobre una reixeta.
Per decorar-les hi posarem una mica de nata montada, empolsirem amb una mica de cacau i hi posarem un bombonet a sobre.
1 comentari:
Han d'estar delicioses amb aquesta combinació d'ingredients.....
Publica un comentari a l'entrada