dimecres, 1 de juny de 2011

Mousse de formatge i iogurt de fruits vermells

Un postre increiblement ràpid i boníssim, m'he sorprés del seu gust, ja que ha estat una mica improvitzada. La recepta original no porta formatge i trobo que li dóna molt bon gust. Una altra manera de menjar iogurt.

Ingredients (2 persones):
1 iogurt de fruits del bosc
la mida del iogurt de formatge batut
2 cullerades de café de sucre
1 clara d'ou
una mica de llet
1 fulla de gelatina (opcional)

Si fem servir la gelatina la posarem a hidratar mentres fem la resta del postre. En un bol posem el iogurt, el sucre i el formatge. Muntem la clara a punt de neu amb un polsim de sal. Escalfarem un dit de llet i hi diluirem la gelatina i ho afegim a la barreja del formatge i el iogurt. Un cop estigui ben barrejat afegim la clara muntada amb molt de compte i amb moviments envolvents integrem tots els ingredients. Posarem la mousse en gots i deixarem refredar una horeta a la nevera.

2 comentaris:

Visc a la Cuina ha dit...

Aquesta mousse ha de ser una delícia, a casa triomfa segur!

Petita cuina ha dit...

de formatge la tinc pendent encara de fer.

Un petonàs maca. :)