Un postre increiblement ràpid i boníssim, m'he sorprés del seu gust, ja que ha estat una mica improvitzada. La recepta original no porta formatge i trobo que li dóna molt bon gust. Una altra manera de menjar iogurt.
Ingredients (2 persones):
1 iogurt de fruits del bosc
la mida del iogurt de formatge batut
2 cullerades de café de sucre
1 clara d'ou
una mica de llet
1 fulla de gelatina (opcional)
Si fem servir la gelatina la posarem a hidratar mentres fem la resta del postre. En un bol posem el iogurt, el sucre i el formatge. Muntem la clara a punt de neu amb un polsim de sal. Escalfarem un dit de llet i hi diluirem la gelatina i ho afegim a la barreja del formatge i el iogurt. Un cop estigui ben barrejat afegim la clara muntada amb molt de compte i amb moviments envolvents integrem tots els ingredients. Posarem la mousse en gots i deixarem refredar una horeta a la nevera.
2 comentaris:
Aquesta mousse ha de ser una delícia, a casa triomfa segur!
de formatge la tinc pendent encara de fer.
Un petonàs maca. :)
Publica un comentari a l'entrada