dimarts, 21 de juny del 2011

Semifred de préssec


Ingredients: (6-8 persones)
1 planxa de pà de péssic (es pot comprar feta o fer-la, la recepta aquí)
Per la mousse de préssec 
½ litre de puré de préssec en almíbar
200 gr. de llet condensada
½ litre de nata líquida per montar
100 gr. de sucre glacé
9 fulles de gelatina
Per la cobertura:
300 ml. de puré de préssec en almíbar
100 gr. de sucre
3 fulles de gelatina
colorant groc en pasta
Per preparar el mousse deixarem les fulles de gelatina hidratant-seTrituraremel préssec  en almíbar i separarem una part, uns 100ml, els quals escalfarem durant 1 minut a potència màxima al microones. Desferem les fulles de gelatina, les 9, una a una en el puré de préssec calent i afegirem la resta del puré de préssec i la llet condensada.
Reservarem a la nevera. Muntarem la nata i quan li falti una mica per estar llesta hi posarem el sucre o l'edulcorant i acabarem de muntar. Afegim el preparat del puré de préssec amb la gelatina i remenem amb moviment envolvents. Un cop estigui tot ben integrat passarem a muntar el pastís. Agafarem l'aro d'un motllo desmotllable i tallarem la planxa de pà de péssic una mica més petita que l'aro, d'aquesta manera, la mousse quedarà per sobre del pà de péssic. Posarem el plat o la base definitiva del pastís, hi posem l'aro del motllo i la base, posem la mousse i allisem bé, deixem reposar a la nevera una hora aproximadament. Anem per la cobertura, triturem el préssec i separem una petita quantitat i procedim com al pas d'abans, l'escalfem i diluim les 3 fulles de gelatina que queden, afegim el sucre, remenem bé i ho posarem a sobre de la mousse, deixarem a la nevera unes 2 o 3 hores o d'un dia per l'altre. Desmotllem amb compte i decorem al nostre gust.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola!!! sóc l'aglaya del SP!!!! nena... m'he quedat amb la boca oberta... ets una artista!! aviat la Júlia farà 2 anys i volem fer-li un pastís fondant... si tinc dubtes m'ajudaràs????

i el bloc fantàstic!! t'aniré seguint...

Meritxell ha dit...

I tant que si aglaya, t'ajudaré en tot el que et faci falta. No dubtis a preguntar, estaré encantada d'ajudar-te. ;)