Una altra manera de fer fideus, queden menys sucosos però no per això menys saborosos, je je je
Ingredients (2-3 persones)
1 tira de costella de porc tallada a daus
3 o 4 salsitxes de pollastre
1 ceba petita
un gotet manzanilla (vi)
Aigua calenta amb colorant alimentari
un grapat generós de fideus per persona
Agafarem la paella i hi sofregirem la costella i les salsitxes. Un cop siguin rosses retirem i hi afegim la ceba tallada ben petita. Quan comenci a posar-se transparent i hi posarem la manzanilla i apujarem el foc fins que l'alcohol s'hagi evaporat procurant que no se'ns cremi la ceba. Un cop reduït el vi baixarem el foc, tornarem a posar la carn i hi afegirem els fideus donem un parell de voltes i hi posem l'aigua calenta, lo just per cobrir els fideus. Posarem la paella al forn que ja serà calent i ho enfornem uns 20 o 25 minuts a 180º. Anirem procurant que no quedin sense aigua els fideus i si cal afegirem una mica més d'aigua. Un cop fets, els deixarem reposar uns 5 minuts i ja els tindrem llestos per menjar.
1 comentari:
A casa ens agraden molt els fideus amb costella i salsitxa, la costella sobretot, li dona molt bon gust. Mai he provat de posar-li el manzanilla, el pròxim cop ho provaré.
Un petó
Publica un comentari a l'entrada