dilluns, 1 d’agost de 2011

Llom amb formatge de cabra i olivada

Feia dies que tenia pendent provar alguna recepta amb la que pogués estrenat un bufador de cuina. No volia fer la clàssica crema catalana, volia alguna alternativa i si podia ser salada millor que millor. Doncs fa uns dies una amistat del facebook em va proposar que la provés i dit i fet aqui la teniu.

Ingredients:
1 tall de llom de porc una mica gruixudet
2 llenques de formatge de cabra
olivada (jo la faig però la podeu comprar feta)
oli i sal

Salem el llom i el posem a la planxa ben calenta amb un rajolí d'oli, procurem fer-lo al punt, que quedi rosset per fora i poc fet per dins. Un cop fet l'emplatem, col.loquem a sobre les dues llenques de formatge i amb el bufador l'enrossim una mica. Finalment hi posem una mica d'olivada per sobre i un rajoli per sobre. Boníssim!!!! Gràcies Rosana!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dono fe que està increïble!!!!

Rosanna

Catieu ha dit...

Buffs!!! formatge de cabra i olivada!!! Una combinació deliciosa, m'encanta.