dimarts, 22 de febrer del 2011

Cupcakes de formatge de cabra, bacó i alfàbrega amb cobertura de mascarpone

Amb aquesta recepta participo al I Concurs de cupcakes i muffins salats,  se'm fa extranya veure magdalenes decorades i que siguin salades, doncs ja us dic jo que ho són, je je je, a més d'esponjoses i bones, molt bones.
Ingredients:
3 ous
150 gr farina de repostería
10 gr de sucre
50 gr de sal
100 gr mantega en pomada
8 gr llevat royal
100 gr de bacó en dauets
formatge de cabra tendre a daus
un bon grapat d'alfàbrega picada
per la decoració
100 gr de mascarpone
100 gr de philadelphia
colorants en gel
Muntarem dues clares a punt de neu amb un polsim de sal i reservem. En un bol barrejem el sucre, la sal i la mantega, després afegirem un a un l'ou sencer i els rovells restants. Amb compte afegirem la farina i el llevat tamissats. Seguidament les clares muntades efectuant moviment de baix a dalt, per evitar que ens baixin. Un cop tinguem una mescla homogènia, afegim el bacó, que prèviament haurem saltejat a una paella i l'alfàbrega. Acabem de barrejar-ho bé i coloquem una part de la massa als motllos per fer les madalenes, després hi posarem un trosset de formatge de cabra tendre a cadascun dels motllos i tapem amb la resta de la massa. Enfornem uns 20 minuts a 200º, un cop fetes les treiem del forn i deixem refredar sobre una reixeta.


Per fer la decoració només ens caldrà barrejar bé els dos formatges, dividir la massa en tantes parts com colors volguem fer servir, afegim unes gotes de colorant, barrejem bé. Posem la crema de formatges dins de la mànega pastissera i feu volar la imaginació, je je je.
Ja veureu que bones que són.
 
 

5 comentaris:

Anna ha dit...

Que divertides no? sembla ben be que siguin dolçes! I t'han quedat molt xules! Apuntades queden.
Anna

Núria ha dit...

I no semblen gens difícils de fer!!

Meritxell ha dit...

Gens difícils, en un moment les tens fetes!!!

Petita cuina ha dit...

Ostres Meritxell...

Quin luxe i els ingredients no podríen ser mes bons, salats encara no els he tastat els cupcakes.
Segur que a la mini xef li agradarien :)

Alma ha dit...

Espectaculares!!! tienen una pinta deliciosa!!!!!!!!!!!
queda anotada la receta para el concurso.
un beso!