dijous, 6 de maig de 2010

Empanada de xamfaina


No sé com va anar però després d'experimentar amb la pasta de full, vaig voler-ho provar amb verdures, és una empanada que queda molt amorosa i que no queda resseca d'un dia per l'altre i pels qui els agradi les verduretes està boníssima.
Ingredients:
2 làmines de pasta de full
un parell de cebes
1 carbassó
2 o 3 tomàquets madurs
pebrot verd al gust
albergínia al gust
tomàquet fregit
ou batut

Piquem bé totes les verdures i les posem a la paella amb oli i que es vagin fent lentament, rectifiquem de sal, quan falti una mica perquè estiguin fetes les verdures hi afegim dues cullerades de tomàquet fregit.
Posem una de les làmines sobre un paper vegetal en una safata pel forn, posem les verdures cuites a sobre i ho repartim bé, ho tapem amb l'altre làmina, la punxem amb una forquilla, la pintem amb l'ou batut i cap al forn a 200º uns 20 minuts o fins que estigui doradeta.