dissabte, 8 de maig de 2010

Pà de péssic de dos colors


Volia provar de fer un pà de péssic però que a la vista fos diferent i.... vaig trobar aquesta recepta.
Ingredients:
3 ous
250 gr de farina de repostería
150 gr de sucre
125 ml de llet
100 ml oli de girasol
16 gr llevat royal (1 sobre)
3 cullerades de cacau (en el meu cas colacao)
2 culleradetes aroma de llimona o vaïnilla
Amb unes varilles batrem els ous amb el sucre fins que quedi una massa espessa i emblanquida.
Seguidament afegim, la llet, l'aroma que haguem escollit, l'oli i la farina amb el llevat tamissat.
Ho barregem ben barrejat. Dividim la masa en dos, i en una d'ellas hi afegim el cacau i ho tornem a barrejar bé. En un motlle hi posarem al centre una cullerada de la massa blanca, després una amb el cacau i així successivament fins acabar les masses.
Ho posarem al forn ja calent 45 minuts a 175 º fins que al punxar surti net