Uns farcellets que es poden pendre tant com aperitiu o postre, fred o calent, això va al gust del consumidor, je je. Fàcil, senzill i sorprenent. A més amb aquest postre participaré per primer cop en un concurs del bloc La cocina de Sara
Ingredients:
Pasta de full
Formatge de cabra una mica fort
llavors de rosella
llavors sèsam
1 ou
Anem tallant la pasta de full en quadrats d'un 4 cm de costat, al mig de cadascún dels cuadrats hi posem un trosset primet de codonyat i a sobre un trosset de formatge. Ajuntem les puntes del cuadrat cap al centre i tanquem bé el farcell. Col.loquem els farcellets sobre un paper de forn en una safata, els pintem amb ou batut i hi posem unes llavors de sèsam i rosella per sobre. Posem al forn calent uns 20 minuts a 200º. Un cop cuits deixar refredar una mica. Es poden menjar una mica calents o reposats.
8 comentaris:
Meri, m'encanta aquesta recepta!! Penso fer-la ben aviat! Rosanna
Fan molta patxoca i segur que estan molt bons.
M´agrada molt la recepta! L´ apunto i et seguiré visitant!
Molt bó i super facil :) Molta sort guapa. Em vas dir que vivies a Parets? A quina zona?
A l'eixample i tu?
Jo visc al poble, a la zona on hi ha la perruqueria Colors i el bar El racó del Pi, et sona?
Oi que està prop d'on posen el mercat els dimecres?
Si, visc al costat del mercat. ^-^
Publica un comentari a l'entrada