diumenge, 16 de gener de 2011

Pollastre al ajillo



Avui volia preparar un pollastre a trossos però no el volia fer rostit, així que buscant buscant he trobat la recepta del pollastre al ajillo. Hi ha vàries maneres de preparar-lo, però aquesta és la que més m'ha agradat.El pollastre queda amb un gust diferent, ja que porta  un toc de llimona i de guinda.
Ingredients:
1 pollastre tallat a trossos petits
el suc d'una llimona
5 grans d'all
1 gotet de vi de manzanilla
2 guindes (1 sinó us agrada gaire picant)
julivert
oli
sal

Per començar, dorarem el pollastre que prèviament haurem netejat i posat una mica de sal, un cop estigui enrossit, afegirem els alls picadets ben petits, el suc de la llimona i les guindes. Donarem un parell de voltes i tot seguit hi afegirem el vi. Deixarem que redueixi el vi a foc mig uns 20-25 minuts. Anirem remenant de tant en tant. Per acabar afegirem el julivert picat i deixarem uns 5 minuts més i ja el podrem servir.