dimarts, 12 d’abril de 2011

Lluç a la sidra i amb safrà


Volia provar un altre plat de peix i la Mon, que algunes vegades us n'he parlat em va recomanar fer salmó al forn amb mostassa antiga, però al proposar-ho a casa em van dir, ecs no m'agrada el salmó. O sigui que vaig buscar alternatives i un dels blocs que segueixo, Estoy cocinando em va donar la sol.lució. Un plat molt suau, per sucar pà i boníssim. No té cap complicació i és ràpid de preparar.
Ingredients:
2 troços de llom de lluç per cap
1 ceba
1 grà d'all
2 o 3 guindes
julivert picat
1 got de sidra
safrà
Picarem ben petits la ceba i els alls i els sofregirem en abundant oli calent juntament amb les guindes.


Un cop hagin enrossit hi afegirem el julivert picat. Enfarinarem el lluç només per un costat i el posarem a la cassola. Afegirem la sidre i el safrà i deixarem coure uns 6 minuts.


Rectifiarem de sal i pebre i deixarem coure una mica més perquè s'acabi de fer el peix i que espessi la salsa i ja està. Més senzill impossible.

1 comentari:

Taia ha dit...

Mmmmmmmm quina pinta...i facilet i rapidet!