dijous, 26 de maig del 2011

Pastís de formatge

Un postre molt senzill i fàcil, jo l'he fet seguint les indicacions de Dukan però us l'he adaptat per a la resta ;). És sorprenentment lleuger i es pot menjar tant per esmorzar, berenar o com a postre. Espero que us agradi.
Ingredients:
100 gr formatge tipus philadelphia
4 formatgets
1 iogurt natural
125 gr llet sencera
2 cullerades de maicena
2 ous
2 cullerades de sucre
1 sobre de gasificant
En un bol hi posarem tots els ingredients i ho batrem fins obtenir una mescla homogènia. Posarem la barreja en un motlle de silicona i enfornarem uns 45 minuts a 170º. Si veiem que se'ns torra massa de la part de sobre hi posarem un tros de paper d'alumini. No obrirem el forn abans dels 30 minuts. El pastís estarà llest quan al punxar-lo surti sec.

6 comentaris:

MERI ha dit...

Ostres Meri hauré de provar-lo en versió Dukan, estava bo?

Meritxell ha dit...

Bo no boníssim, les quantitats son les mateixes però has de fer servir ingredients desnatats i 0 % mg, que és com el vaig fer jo i no vegis com costa no repetir, je je je.

MERI ha dit...

ups doncs em sembla que aquest cap de setmana el provarem! jejeej

Irene ha dit...

¡¡Tiene una pinta estupenda!! Yo hago uno parecido pero lo hago en el horno y al baño maría ¡prúebalo a hacerlo así! verás qué jugosito queda.

Me apunto tu receta para hacerla prontito ¡¡me encantan las tartas de queso!!

Anònim ha dit...

El postre se ve buenisimo pero tengo dificultad con los ingredientes,las cantidades no son en gramos y por esto no se aplica en algunas partes del mundo.Que es un quesito por ejemplo?Cuantos gramos son?1 yogur natural de que volumen?Se podra aplicar ,con cambios, para bajar la cantidad de grasa?

Meritxell ha dit...

anonimo, las porciones de quesito son de unos 15 gramos y el yogur de 125gr. Para bajar el nivel de grasa solo tienes que poner los ingredientes light o bajos en calorias. Sale igual de bueno, lo digo porque tambien lo he provado light