dissabte, 15 de gener del 2011

Pasta de full amb nata


 Un postre molt senzill, tant per la preparació com pels ingredients. Avui tenia dinar familiar i no volia anar amb les mans buides, però tenia masses ganes de fer res. Aquest és un postre amb el que quedareu  bé.

Ingredients:
2 làmines de pasta de full de 250gr cadascuna
1/2 l Nata ja montada o si preferiu muntar-la vosaltres
1 ou
sucre glace
xocolata negre

Sobre una superfície enfarinada estirarem una mica la massa, intentant fer un rectangle més o menys regular, ja que haurà de coincidir amb la part que anirà a sobre. Pintarem la superfície amb ou batut i punxarem amb una forquilla per evitar que ens pugi. Posarem al forn calent uns 20 minuts a 200º.  Si durant la cocció veieu que us puja, punxeu amb la forquilla per fer sortir l'aire. Com que el meu forn no és massa gros he enfornat les dues làmines en dos torns diferents. Si a vosaltres us hi cap, podeu posar les dues làmines al mateix torn de fornada. Per fer la segona làmina, seguirem el mateix procés que l'anterior, estirarem una mica la massa i li donarem forma rectangular. Pintarem amb l'ou batut i enfornarem 20 minuts a 200º. Un cop tinguem les làmines fredes procedirem a muntar el pastís. Posarem la nata dins d'una mànega pastissera amb boquilla grossa, agarem la base i anem col.locant la nata al nostre gust. Agafem la "tapa" i la col.loquem a sobre.


Per decorar agafarem un tamís i espolvorejarem amb el sucre glacé. Després agafarem una rajola de xocolata negre i la ratllarem a sobre del sucre i ja el tenim llest.

1 comentari:

SUSANNA ha dit...

HOLA GUAPA TU

ES UN POSTRE SENZILL, DELICIÒS I QUE EN CAS DE VISITES ET TREUS UN POSTRES DE 10, JO A CASA SEMPRE TING PASTA DE FULL I UN POT DE NATA DE RESERVA..PER SI LES MOSQUES, JE,JE

MIL PETONETS SUSANNA