dijous, 13 de gener del 2011

Pollastre al curry

Justament avui que tenia uns pits de pollastre que no sabia com fer-la m'ha arribat a les mans aquesta recepta, tot i que he fet algunes variacions, tant per gust, com per falta d'algun ingredient. Us posaré els ingredients que jo he fet servir i al costat els de la recepta original. El pollastre ha quedat molt amorós i tou i per res el gust del curry no ha estat exagerat.
Ingredients:
2 pits de pollastre grossets
Una ceba
dos grans d'all
3 culleradetes de curry
1 cullerada de tomàquet fregit (carn de tomàquet)
200 ml d'aigua
1/2 pebrot verd (no n'hi he posat)
un gotet de vi fino (a l'original no n'hi havia)
sal
oli

Picarem la ceba ben petita i en una paella amb oli calent la hi posarem, un cop hagi començat a posar-se transparent i afegirem els alls laminats i els deixem que es vagin coent. Un cop veiem que la ceba s'estova hi afegirem el got de fino, apujarem el foc i deixarem que redueixi.
Mentrestant agafarem un bol i hi barrejarem el tomàquet i el curry fins que quedin integrats. Un cop el vi hagi reduït, baixem el foc i hi posem la pasta del tomàquet i el curry i deixem que vagi fent a poc a poc. Preparem els pits, els partirem per la meitat i amb l'ajuda d'un ganivet farem tires i després daus d'uns 2 cm. Ho posarem a la paella juntament amb la ceba i la resta d'ingredients i enrossirem durant 5-10 minuts. Si voleu afegir el pebrot aquest seria el moment,  l'afegiu ben picadet. Quan veiem que el pollastre comença a estar cuit, afegim l'aigua i ho tapem. Deixarem coure entre 20 o 25 minuts i ja està. El podem servir com a segon plat o com a acompanyament d'un primer.

2 comentaris:

Mon ha dit...

Jo el faig semblant, però afegint crema de llet... i m'encanta com a farcit del pa de pita!!!!

Mon ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.