dimarts, 1 de febrer del 2011

Flam de Baileys

Un bon àpat mereix unes bones postres, així que ... aquí teniu aquest flam, amb un toc de baileys. Deliciós, suau, exquisit. Després d'un dinar de 5 estrelles aquest flam que va ser la cirereta del pastís. Com que no hi havia cap recepta que em fes el pes, he fet una variació del

flam de torró. A més amb aquest postre participaré per primer cop en un concurs del bloc La cocina de Sara
Ingredients
5 ous
4 cullerades de sucre
750 ml de llet sencera
canyella en pols
3 llesques de pà de motlle sense costra
un got de Baileys
caramel líquid

Posarem en un bol, la llet i la canyela i ho posarem al microones durant 2 minuts a màxima potència. Seguidament afegirem el sucre remenem bé i reservem. En un altre bol batrem els ous i els afegirem a la llet i el pà de motlle i triturem, després afegim el got de Baileys. Agafarem els motlles que volguem utilitzar, ja siguin individuals o grans i els hi posarem caramel al fons i després la barreja dels ous amb la llet. Ho posarem al forn al bany maria a 180º durant  uns 30 minuts o fins que hagi quallat. Un cop hagin quallat els deixarem refredar i els posarem a la nevera fins que els haguem de menjar. Els podem acompanyar amb una mica de nata o simplement sols.

5 comentaris:

Marina ha dit...

Això ha d'estar boníssim!
Petonets!

Gloria ha dit...

M´agrada molt aquest flam i amb el baylis ja......lo més.
Un peto

Emma's Bakery ha dit...

Mmmmm...segur que el baileis li dona un toc suer especial. El probaré!

mOnTy @holasomos7 ha dit...

oooh això ha d'estar requetebó... M'ho apuanto.. amb baylis..

Sarita ha dit...

Que bó! Saps si es pot fer al microones? Em sembla que ho probaré a vera k surt, tot pot ser k m'exploti el micro xD Molta sort i gracies per participar. Un petó!