divendres, 27 de maig del 2011

Llagostins amb "gabardina" de pollastre i salsa de soja

Aqui teniu una altre recepta per a la dieta Dukan, però que evidentment pot menjar tothom, l'he tret del blog de xonia i és un plat totalment indicat per a qualsevol tipus de dieta. És un plat senzill i ràpid de fer alhora que deliciós.
Ingredients(1 persona):
6 llagostins
1 pit de pollastre gros filetejat
3 grans d'all
julivert
nou moscada
sal
pebre
salsa de soja
Agafem els llagostins, els treiem el cap, pelem i reservem. En un morter piquem l'all amb el julivert fins obtenir una pasta. Salpebren els filets de pit de pollastre i hi posem una mica de la pasta d'all i julivert. Agafem un llagostí i l'emboliquem amb el filet de pit de pollastre, deixant la part exterior la que hi hem posat la pasta d'all i julivert i hi posem un escuradents perquè no se'ns obri. En una safata amb una mica d'oli hi posarem els llagostins i enfornarem uns 12-15 minuts a 180-200º procurant que se'ns enrosseixin però que no se'ns cremin. Un cop llestos treurem els escuradents i els servirem acompanyats d'una mica de salsa de soja.

2 comentaris:

Petita cuina ha dit...

mE L'APUNTO, SEMPRE M'HAN AGRADAT LES CONBINACIONS DE MARISC I CARN.

Un muas.

Emma's Bakery ha dit...

Hola Meri!! vaig k estas amb la Dukan. Jo tb la vaig començar i m'anava força be. Pero la vaig tenir k deixar de cop perque em van trobar una arritmia i el metge em va dir que podia ser per la dieta.
M'apunto la recepta perque te molt bona pinta i anims amb la dieta!