diumenge, 16 d’octubre de 2011

Naxos lleugerament picants amb formatge i pernil


Un aperitiu incleïblement fàcil i ràpid de fer amb innombrables variants. He obtat per el pernil i el picant. Ideal per qualsevol tarda de futbol, je je.

Ingredients:
1 bossa de naxos
100 gr de pernil dolç a daus
pebre vermell picant
formatge ratllat variat

En una font apte per el forn hi posem els naxos, el que m'ha passat és que al posar tots els naxos de cop doncs no han quedat tots amb formatge, per el que us recomano que poseu uns quants naxos, pebre vermell picant per sobre uns quans daus de pernil dolç i la meitat del formatge ratllat, seguidament la resta dels naxos, més pebre picant, la resta del pernil i finalment la resta del formatge.

 
Ho posem al forn tradicional o al microones fins que veiem que el formatge sigui fos.

1 comentari:

Catieu ha dit...

Uhmmm!!!! que bo!!! I tens tota la raó ben fàcil. Ja sé què picarem pel proper partit de futbol...
Petonets guapa