dimarts, 20 de juliol del 2010

Pasta amb curri i bacó


No us ha passat mai que van quedant potets de vidre amb culets de pastes diferents que quasi duren una eternitat????? Doncs jo he volgut aprofitar aquests "culets" per fer un plat "nou", potser si que existeix però jo no l'he fet seguint cap recepta, he fet volar una mica la imaginació, je je je.
Ingredients:
Restes de pasta (macarrons, espirals, etz)
Alfàbrega
crema de llet
colorant alimentari
sal
curry
mantega
bacó
No he posat mesures en els ingredients ja que donen molt de joc, o sigui que poseu-los al vostre gust.
Posem una olla al foc amb aigua i un raig d'oli i una culleradeta de colorant, ja que volia donar-li un toc de color i que la pasta de quedés blanca. Quan bulli afegim un grapat de sal i la pasta que volguem fer.
En una cassola posem a desfer una mica de mantega i saltegem el bacó, un cop s'hagi enrossit afegim la crema de llet i un polsim de sal, una mica de curri i deixem reduir una mica. Un cop tinguem la pasta cuita la colem i hi posem una nou de mantega, mentres acaba de deixar a nar l'aigua. Seguidament posarem la pasta escorreguda a la cassola on tenim el bacó, la crema de llet i el curry i ho barregem bé. Al final hi afegim alfàbrega, ja sigui fresca o seca i ja tenim una altra manera de menjar pasta.