dilluns, 26 de juliol de 2010

Brotxetes de pernil ibèric amb oli d'oliva injectat

Amb aquest nom podrieu pensar que és alguna cosa molt sofisticada però que va!
Ingredients:
Tomàquets tipus xerry
palets de brotxetes
oli d'oliva
peril ibèric.
Si veieu que els tomàquets són molt petits, com va ser el meu cas, agafeu dos per brotxeta. Doncs per començar agafeu una xeringa amb agulla la ompliu amb oli d'oliva i aneu punxant per varis llocs els tomàquets, anant amb compte de no apretar massa, ja que els tomàquets poden trencar-se, un cop omplerts els podeu guardar a la nevera fins que els hagueu de preparar, poden estar d'un dia per l'altre. Quan haguem de muntar les brotxetes només haurem d'enrotllar cada tomàquet amb un tros de pernil i atravessar-lo amb la brotxeta. Podem presentar-la així mateix però si voleu un resultat més vistós podeu agafar un got, omplir-lo amb una mica de sal i anar posant les brotxetes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola Meri,
t'ha quedat genial!Enhorabona

quan punxes el tomàquet a la brotxeta no surt l'oli q has injectat?

Meritxell ha dit...

Si vas amb compte no, s'ha de procurar no punxar "a saco" ;-)