divendres, 23 de juliol del 2010

Coca de cabell d'angel i pinyons

Aqui teniu una altre coca molt fàcil i ràpida de fer, l'he fet aquest mateix matí. El cabell d'angel veureu que és comprat, és fàcil de trobar. Ja arribarà el dia que provi de fer també el cabell d'angel.
Ingredients:
300 gr cabell d'angel
dues làmines de pasta de full rectangular
sucre
pinyons
ou

Procedim a col.locar sobre un paper vegetal en una safata del forn una de les dues làmines de pasta de full, la punxem amb una forquilla. Seguidament extenem el cabell d'angel procurant deixar un centimetre fins a les vores.


Separem la clara del rovell i pintem amb la clara les vores que haurem deixat sense cabell d'angel, també pintarem les vores de l'altre pasta de full i la posarem a sobre de la primera de manera que les vores amb clara d'ou estiguin unides. Amb l'ajuda d'una forquilla apretarem les vores d'aquesta manera quedaran unides i a més també quedarà bonic. Punxarem la superfície de la coca i amb el rovell batut amb una mica d'aigua procedirem a pintar-la tota, afegirem pinyons i sucre al gust i ho enfornarem uns 10 minuts amb escalfor per sota a 180º i després uns 15 minuts o fins que quedi rossa amb escalfor per sobre però aquest cop pujant la temperatura a 200º.

1 comentari:

Núria ha dit...

La vaig fer l'altre dia!! Boníssima i súper fàcil de fer!!