dilluns, 12 de juliol de 2010

Palmeres dolces

Sempre venen de gust, tant dolcetes i cruixents i molt molt molt fàcil de fer. 
A més el resultat sempre és bo, o sigui que és quasi impossible que surtin malament.

Ingredients:
Pasta de full rectangular
sucre
ou

Estirem la pasta de full i hi posem per sobre sucre i ho escampem bé. Després agafem els extrems de la pasta de full i els dobleguem cap el centre, i afegim més sucre i repetim l'operació. 





Ens ha de quedar un cilindre el qual colocarem amb les unions cap a sota i pintarem amb ou batut. Seguidament anirem tallant porcions d'un centímetre d'amplada i ho posarem en una safata del forn sobre paper vegetal. Pintarem novament amb ou batut i ho posarem al forn pre-escalfat uns 20 minuts a 200º o fins que quedin dauradetes.


1 comentari:

Elisenda ha dit...

Doncs què fàcils realment, no?

Jo em faig la massa jo mateixa, ara no te la ser dir però un altre dia te'n passo la recepta.

A veure si m'animo a fer-les!