dimarts, 6 de juliol de 2010

Panets casolans amb amb xocolata

Aquesta és una recepta per als nens i no tant nens, sempre m'han agradat els panets de brioxeria industrial que porten trossets de xocolata, que hi farem, però em fa cosa donar-n'hi a la Jana, així que he trobat aquesta recepta de panets casolans amb trossets de xocolata, i estàn boníssims, tant per berenar com per esmorzar, en qualsevol moment.
Ingredients: 
150 gr de llet(sencera)
50 gr desucre
50 gr de mantega en pomada
3 rovells + 1 ou per pintar
12 g de llevat royal
350 gr de farina de força
1 mica de sal
Perletes de xocolata

En un bol posem tots els ingredients menys les perletes de xocolata i l'ou que serà per pintar, ho barregem bé fins que no ens quedin grumolls, si veieu que la massa s'enganxa massa, com a mi m'ha passat, hi afegiu una mica més de farina. Un cop tot barrejat hi afegim les perletes de xocolata i ho barregem suament. Seguidament fem boletes,  d'uns 60 o 70 gr procurant que les perletes quedin a dins i les posem en una safata pel forn, deixem una mica d'espai entre elles ja que llevaran, hi posem per sobre unes perletes per decorar ho tapem amb un drap i esperem uns 30 minuts, mentrestant posem a escalfar el forn a 180 º. Un cop passat aquest temps posem els panets al forn i ho deixem entre 30 i 35 minuts, o anem punxant fins que l'escuradents surti sec i la coberta dels panets estigui dauradeta. Si ho proveu ja m'explicareu!!!!!