divendres, 4 de febrer de 2011

Macarrons amb crema i trufa negre ratllada i herbes provençals

Una recepta ben senzilla i ràpida de fer. No deixen de ser uns macarrons, però la trufa negre i les herbes provençals li donen un toc diferent. Ideals per fer un dia que no sabem que dinar ;).

Ingredients:
Uns 100 gr de pasta per persona
Bacó fumat en daus
trufa negre ratllada
herbes provençals
oli
sal
1 nou de mantega
nata líquida per cuinar
En una cassola hi posem aigua abundant i un raig oli d'oliva i la fem bullir, un cop ha arrencat el bull, hi afegim un grapat de sal i la pasta. Remenem de tant en tant perquè no se'ns enganxi. En una paella sense oli hi posem el bacó, un cop dauradet el retirem i hi afegim la mantega. Un cop s'hagi desfet, afegim la nata líquida i la trufa. un cop especegi hi posem les herbes provençals, rectifiquem de sal i reservem. Ara només ens queda emplatar, uns quans macarrons i per sobre la salsa, espero que us agradi.