dilluns, 14 de febrer del 2011

Timbal de patata i ceba amb butifarra esparracada, pebrot escalivat i ou poché

Les patates, en totes les seves vessants, han estat sempre les meves predilectes, sobretot ben tovetes i amb ceba, mmmmmmmmmmmmmm boníssimes, així que vaig posar-me a rumiar i convinant l'ou poché que vaig fer dies enrera i les patates, pim pam va sortir aquest plat. A més amb aquest plat he decidit participar al I Concurso "Me importa un huevo"
Ingredients per 4 persones
4 patates mitjanes
1 ceba
2 pebrots escalivats
4 ous
oli
sal i pebre
julivert
2 butifarres amb all i julivert
Posarem a coure les patates i la ceba en una paella amb oli, les courem molt a poc a poc, jo he trigat més de mitja hora, penseu que han de quedar ben toves. A part courem les butifarres, sense la tripa, és a dir que només farem servir la carn picada. Un cop cuites, amb l'ajuda d'una forquilla la desfarem bé. Els pebrots escalivats els podrem tenir preparats d'un dia per l'altre. Per fer-los només caldrà coure'ls al forn amb un bany d'oli i all en pols durant uns 40 minuts a 180º. Farem els ous poché. Abans de servir, barrejarem bé les butifarres amb les patates i la ceba ja cuites. Només ens cladrà emplatar, agafarem un aro rodó d'emplatar i hi posarem una base de la barreja de patates, cebes i butifarra, apretarem una mica amb una cullera per evitar que se'ns desfaci al treure'l. per sobre hi posarem unes tires del pebrot escalivat i finalment l'ou poché i una mica de julivert picat. Ja veieu que és un plat molt senzill de fer però impactant, espero que us agradi.

5 comentaris:

Visc a la Cuina ha dit...

Aquesta delícia és de restaurant de luxe, genial la combinació!

brujix ha dit...

Me encanta esta combinación! Queda registrada tu receta.
Gracias por participar y suerte!

Bego ha dit...

Hola!!
Te he descubierto a través de petitchef, he pasado a visitarte y me ha encantado tu cocina, así que con tu permiso, me quedo!
Te enlazo en mi blog!

Besos

Meritxell ha dit...

Muchas grácias Bego, estoy encantada de que te gusten mis platos, je je. Saludos!

Meritxell ha dit...

Muchas gracias, no me lo esperaba, estoy muy contenta.
Saludos