diumenge, 27 de febrer de 2011

Pasta de tomàquet amb salsa de formatge i nous


Encara que sembli mentida no havia provat la pasta de sabors, sempre havia menjat la clàssica d'ou i volia provar de fer alguna recepta amb pasta que tingués un gust una mica diferent i com que fa uns dies vaig comprar pasta de tomàquet he aprofitat per fer-la avui per dinar. Més ràpida i fàcil impossible!
Ingredients
Pasta de tomàquet
100 ml nata líquida
1 grapat de nous
sal i pebre
una nou de mantega
formatge cremós (jo he fet servir un paté de formatge que tenia i formatge tipus philadelphia)
orenga
Fonem la mantega en una paella, tot seguit hi afegim les nous esmicolades i les enrossim una mica, després hi afegirem la nata líquida i els formatges i deixarem reduir una mica. Un cop tinguem la textura desitjada salpebrem i hi posem una mica d'orenga. Per emplatar posarem una mica de la pasta que prèviament haurem cuit amb aigua calenta amb una mica d'oli i sal i per sobre la salsa que hem fet, boníssim!!!