Aqui teniu un altre experiment, je je je, un altre pastís de verdures, aquest cop amb tonalitats ataronjades. Tot i que pensava que quedaria un pel dols perquè ja se sap que la carbassa és una mica dolça, però que va, boníssim i amb la pastanaga i el carbassó arrodoneix els sabors.
Ingredients
2 carbassons
1 pastanaga
4 o 5 ous
150 gr de carbassa
125 gr de mantega
250 gr de farina de repostería
8 gr de llevat royal
100 ml nata líquida
sal i pebre
100 gr de formatge ratllat
julivert picat
Primer de tot pelarem la carbassa, la pastanaga i els carbassons i els tallarem a daus petits. A una paella amb una mica d'oli hi posarem les verdures i les courem uns 10 minuts, salpebrerem i reservem. Batrem la mantega en pomada amb els ous i tot seguit hi afegirem la farina i el llevat tamissats, i batrem amb les varilles fins obtenir una massa cremosa. Afegirem la nata, les verdures, el formatge i el julivert picat i barrejarem amb una espatula. Posarem la massa en un motlle de silicona amb un pèl de mantega i enfornarem 50 minuts a 160º.
Un cop cuit, desmotllarem i deixarem refredar sobre una reixeta. Podem servir-lo com primer plat o acompanyament.
1 comentari:
Muchas gracias por seguirme, conmigo ya tienes una seguidora más también. Este pastel se ve realmente delicioso y llevando calabaza es un éxito seguro. besitos...
Publica un comentari a l'entrada