Ja feia dies que no feia aquest tipus de plat, tot i que m'agraden molt, però he d'aprendre tantes coses i experimentar, que em costa repetir plats, tot i que hi hagi, com sempre variacions
Ingredients
1 lámina pasta de full
2 carbassons
1 ceba
75 gr de cues de gambes pelades
100 gr formatge parmesà ratllat
2 ous
150 ml nata líquida
oli d'oliva
sal i pebre
2 carbassons
1 ceba
75 gr de cues de gambes pelades
100 gr formatge parmesà ratllat
2 ous
150 ml nata líquida
oli d'oliva
sal i pebre
Per començar rentarem i ratllarem els carbassons, picarem la ceba i reservarem. Ara anem a fer les tartaletes , extendrem la pasta de full i amb un tallapastes rodó farem porcions més grans que els motllos on es fornejaran. Forrarem els motlles amb paper de plata i hi posarem una mica de farina, posarem la pasta de full, punxarem amb una forquilla i les fornejarem uns 15 minuts a 200º.Posarem el carbassó i la ceba picada a una paella amb una mica d'oli, quan es comencin a estovar, afegim les gambes, salpebrem, esperem uns 5 minuts i reservem.En un bol batrem els ou, salpebrerem i afagirem la nata i el parmesà, barrejarem bé i tot seguit afegirem les verdures amb les gambes.Posarem una porció de la mescla a cadascuna de les tartaletes i fornejarem durant 25 minuts a 180º. Podem servir com entrant o acompanyament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada