dissabte, 13 de novembre del 2010

Bruschetta de capressa


El primer cop que vaig fer aquesta recepta, la vaig fer com a entrant únic, i aquest cop l'he volgut acompanyar amb aquest pastís de verdures. Aquests dos entrants s'han compaginat molt bé i no han restat valor a l'altre.
Igredients (per 5 persones)
5 llesques de pà de motllo sense costra
2 tomàquets vermells madurs
mozzarella, pot ser fresca o en llesques
Per al pesto:
Un grapat d'alfàbrega fresca
1/3 tassa d'oli d'oliva
1/2 dent d'all
1/2 culleradeta de sal
pebre al gust

Primerament tallarem el pà de motllo en forma arrodonida, ens pot ajudar les llesques de formatge i el posarem a torrar. Tallarem els tomàquets en rodes una mica gruixudetes. Ara prepararem el pesto, triturarem tots els ingredients però procurant que l'alfàbrega quedi a trocets no triturada i reservarem.
Ara anem a emplatar, posarem com a base la llesca de pa, a sobre la mozzarella i després el tomàquet. Finalment ho regarem amb la salsa pesto que hem fet i ja tenim una altra manera de menjar amanida.