dissabte, 27 de novembre del 2010

Crestes de truita de patates i ceba




Això d'estar subscrita als butlletins de cuina és la meva perdició! Volia fer alguna cosa especial per celebrar que finalment hem acabat de pagar el cotxe! Quins 4 anys més llargs! Doncs bé he volgut fer un menú de festa per celebrar-ho. Hem començat amb una crema de carbassa a l'estil cuines.cat, un fet a casa, una llaminera de porc a la cervesa acompanyada d'aquestes crestes i flam de torró. Sembla molta feina però al final no ho és tant. Aquestes crestes m'han sorprés pel gust i la textura, semblava realment que estigués menjant truita de patates, je je je
Ingredients:
1 ceba
3 patates
oli d'oliva
1 paquet "d'obleas"
julivert
3 ous

Tallarem les patates i les cebes en trossos petits i les fregirem en una paella fins que quedin ben toves, pel que el foc estará mig baix, jo he trigat uns 30-40  minuts. Un cop cuites retirarem del foc i deixarem refredar. 

 Batrem els ous i afegirem les patates i la ceba. Amb l'ajuda d'una cullera anirem omplint les "obleas" i les doblegarem amb l'ajuda del paper que porten per separar entre elles. Anirem amb compte de no omplir-les massa ja que no ens podrien tancar bé. Les anirem posant en una safata del forn i les pintarem amb una mescla d'oli i julivert. Les posarem al forn calent durant uns 25-30 minuts o fins que quedin ben torradets a 185º. Un cop cuites les deixarem refredar una mica i ja les podem menjar soles o com a acompanyament d'un plat, com ha estat el cas.