Aquesta recepta l'he tret d'una amiga meva a la que també li entusiasma la cuina, el peix el marisc el toco poc, em sembla més per por que per un altre cosa. Havia de buscar un plat que fos senzill ja que no m'agraden les complicacions però que fos bo, i he donat al clau.
Ingredients per 5 persones
10 Talls de Rap de 100 gr. cadascuna
1/2 kg de cloïses
8 Grans d’All
½ Guindilla
Caldo de Peix suau
1/2 kg de cloïses
8 Grans d’All
½ Guindilla
Caldo de Peix suau
1 Got de Vi Blanc
2 Cullerades Julivert Picat
2 Cullerades de Farina
Oli i Sal
2 Cullerades Julivert Picat
2 Cullerades de Farina
Oli i Sal
Per començar escalfarem oli en una cassola i posarem a daurar els alls laminats i la guindilla. Un cop els all comencin a daurar-es afegim el rap enfarinat i les cloïses juntament amb el got de vi blanc i quan arrenqui el bull afegirem el brou fins a cobrir el rap. Ho deixarem coure a foc suau uns 10 minuts.
Un cop passat aquest temps retirarem la guindilla i afegirem la farina i el julivert picat i ho remenarem una mica per ajudar a espessir el suc. Ho mantenim un parell de minuts més i ja ho podrem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada