dilluns, 28 de febrer del 2011

Bombons variats part I

Doncs si, en vista que no se'm dóna malament la xocolata he decidit fer un "receptari" de bombons desde els més clàssics als més innovadors o agoserats. Cada setmana faré diversos tipus de bombons i a veure que en penseu. Per suposat s'accepten idees, o sigui que si voleu que provi de fer algun tipus de bombó que us faci gràcia només m'ho heu de dir i el faré amb molt de gust.
Per començar us poso els tres primers tres tipus.

Aquests bombons porten la mateixa base de xocolata negre del 70%
Hem de fondre la xocolata al microones o al bany maria. Amb la xocolata blanca s'ha d'anar amb compte perquè si s'utilitza el microones es pot cremar de seguida.
Només haurem de fer servir uns motlles originals perquè es vegin ben divertits i vistosos. Si voleu fer servir dos tipus de xocolata primer haurem de posar la primera xocolata al fons del motlle i posar-ho una estona a la nevera. Un cop hagi endurit ja podrem posar l'altre tipus de xocolata a sobre.

Xocolata negre amb un toc de xocolata blanca farcits de peta-zetas

Xocolata negre amb sucre de colors 


Xocolata negre amb toc de xocolata blanca tenyida farcida de ametlles caramelitzades

4 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Caram! Què treballadora. T'han quedat molt bé i te n'han sortit molts.

Meritxell ha dit...

No els he fet de cop, je je, els que porten sucre els vaig fer dimecres passat i els altres entre ahir i avui. Però són relativament ràpids de fer. Gràcies per el comentari!

maria ha dit...

te he conocido a través de petit chef y me ha encantado tu blog, tanto que llevo un montón de fotocopias de recetas tuyas, me quedo para seguirte, besos

Meritxell ha dit...

Bienvenida Maria, me alegro que te guste este blog y muchas gracias por seguirme!!!