Demà vaig a dinar a casa dels meus pares, com cada divendres i com que els vaig parlar tant bé del timbal de patata, doncs els vaig dir que els hi faria divendres. Quan faig plats una mica elaborats m'agrada que els postres també hi siguin presents, així que aprofitant que tenia una llauna de préssec en almíbar m'he animat a fer aquest pastís.
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
1 pot gros de préssec en almíbar
3 ous
200 ml nata líquida
2 cullerades de sucre
1 cullerada de maicena
1 culleradeta aroma vainilla
un grapat de fruits vermells
1 ou per pintar
Extenem la pasta de full sobre un motlle que prèviament tindrem forrat amb paper d'alumini i una mica de farina, el pintem amb l'ou batut, el punxem amb una forquilla i l'enformen uns 15 minuts a 200º. Batem els ous juntament amb la nata, tot seguit afegim l'aroma de vainilla i el sucre, després la maicena. Batem amb les varilles i després afegim els fruits vermells i acabem de remenar amb una espatula o cullera. Un cop la pasta de full sigui cuita hi distribuirem per sobre les meitats de préssec i després la mescla dels altres ingredients.
Enfornem durant 35 minuts a 175º. Un cop cuit deixem refredar i desmotllem. El podem servir a temperatura ambient o ben fresquet.
8 comentaris:
Te ha quedado espectacular...y tiene que estar....buenísimo!
Me comería un buen trozo si no fuese para tus padres...jajaja...
Besos!
Delicius!!!!
;)
Petonets wapa!
Ens veurem el diumenge al fòrum?
Al fòrum????
Gràcias Bego, ya te contaré si està bueno, porque es la primera vez que lo hago ;)
Hola
Aquests és un postre ben original, el provaré de fer un dia d'aquest
Bona cuina
Ara ja us puc dir que ha quedat boníssim, no n'hem deixat ni un bossí!!!
Que bo!!! I a més queda tan vistós!!!
Vinc del Gastropuncat i em quedo fent una visiteta a aquest bloc ple de propostes interessants. Ja tens una altra seguidora....
Moltes gràcies catieu i benvinguda al meu bloc!!!
Publica un comentari a l'entrada