diumenge, 15 d’agost del 2010

Crema de carbassó


Aquesta és una crema que es pot fer tant freda com calenta, jo avui , tot i que el temps no acompanyava massa, he preferit fer-la freda.
Ingredients:
2 carbassons mitjans
1 porro
sal 
crema de llet
formatgets
pebre
pernil dolç
ou ratllat
alfàbrega fresca

Per donar-li aquest color més claret peleu els carbassons, si no tampoc passa res, je je je. Trocegem els carbassons i el porro i els posem a bullir en una cassola, quan veiem que ja estan llestos ho triturem tot bé, jo ho faig directament dins de la mateixa olla. Un cop tinguem la crema rectifiquem de sal, hi afegim els formatgets i la crema de llet i seguim trituran amb la batedora, hi afegirem un polsim de pebre i ho posarem en racions individuals. Deixarem refredar i posem a la nevera. Aban de servir afegim unes tires de pernil dolç ben primetes una mica d'ou ratllat i una mica d'alfàbrega fresca a trocets i ja la tenim, ben fresqueta que bé que entra.