dissabte, 7 d’agost de 2010

Entrecot amb salsa de bolets


Aquesta recepta és molt senzilla de fer, tot i que no és fa en un moment però ja veureu que si la proveu, repetireu.

Ingredients per 4 persones
4 entrecots sense os
sal grossa
oli 
mantega
pebre
1 ceba
saltejat de bolets
3 dents d'all
conyac
nata líquida

Jo ja ho he provat varies vegades i va molt millor alhora de coure la carn treient-la de la nevera u
na estoneta abans de coure-la. En una paella ben calenta hi posarem un raig d'oli i una nou de mantega i courem els entrecots 2 minuts per cada banda, salpebrerem. Si us agrada més cuit, doncs 3 minuts, però no més perquè llavors quedaria ressec. Els reservarem. A  la mateixa paella que hem fet servit hi courem la ceba i els alls talladets  petits, un cop la ceba es comenci a posar transparent hi posarem una mica de conyac i deixem reduir una mica. Seguidament hi afegirem un o dos grapats de bolets variats, tant poden ser frescos com congelats i els saltegem una mica. Un cop estiguin cuasi fets hi afegim la nata líquida, com que a nosaltres ens agrada molt, hi he posat un cartró de 200 ml, deixarem reduir una mica i hi posarem els entrecots un minutet, lo just perquè s'impregni amb el gust, servirem.